Ljepota

25. rođendan Nuxe suhog ulja

Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – Nuxe Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina s novom, još boljom formulom i 3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

Nova, još savršenija formula!

Nova limitirana izdanja dolaze s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulom Huile Prodigieuse®. Nova, još bolja i inovativnija formula obogaćena je novim dragocjenim, hranjivim i anti-age* aktivnim sastojkom: tsubaki uljem.

Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® dokazana je i novim istraživanjima. Na licu je potvrđeno snažno antioksidativno djelovanje protiv prijevremenog starenja kože: 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od više od 90% slobodnih radikala**.

Potvrđena učinkovitost na tijelu i to na pojavu strija (izmjereno kod dermatologa), koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%***.

Izmjerena i potvrđena učinkovitost na kosi, i to na mekšu i obnovljenu kosu za sve tipove kose, potvrđeno kod profesionalnih frizera.

*Izvor: QunitilesIMS – PEC ljekarne i prodavaonice za zdravlje i ljepotu – Tržište ulja za njegu tijela za žene u Francuskoj – MAT Kolovoz 2016. – u volumenu i vrijednosti. **Učinak Tsubaki ulja (lat. Camellia japonica) na ljudski prokolagen tipa I i zaštitnu barijeru kože. Jung, et al. Magazin etnofarmakologije 112 (2007) 127–131.). ***Smanjenje za 30%. Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca. % poboljšanja procijenjen od strane dermatologa nakon 56 dana korištenja

25 godina emocija, strasti i ljepote

Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1* ulje za njegu tijela u ljekarnama, Nuxe Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim uzorkom koji se prelijeva po bočici.

Koraljna je boja strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romance i egzotične boje ljeta.

Tirkizna utjelovljuje emocije i neopisivu sreću ljeta. Podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podjseća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke.

Bijela prenosi poruke ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um.

Huile Prodigieuse® limitirana izdanja: cijena 100 ml – 196 kn

Gdje kupiti: Nuxe prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više na: www.nuxe.hr