Ljepota

Amway Artistry™ noviteti u Ideal Radiance™

Na tržište su stigli novi, nevjerojatni Amway Artistry proizvodi koji pridonose osjećaju poletnosti za nadolazeću sezonu.

Kombinirani proizvod za njegu kože s posvjetljujućim i zaštitnim učinkom Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema za ujednačenje boje pruža novu notu klasičnoj kozmetici, te korektori s efektom poboljšanja tena Artistry Exact Fit™ korektor omogućuje prekrivanje manjih nesavršenosti na koži.

Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema

Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuća CC krema sa zaštitnim faktorom 50 sadrži ekskluzivnu formulu za ujednačavanje boje u jednom koraku. Ona trenutno posvjetljuje, usavršava i ujednačava boju i izgled kože. Dolazi u tri nijanse; light, light medium i medium.

Ključne karakteristike Artistry Ideal Radiance™ iluminirajuće CC kreme su:
 • Trenutno posvjetljivanje kože i povećanje blistavosti zahvaljujući luksuznom bisernom proteinu.
 • Smanjenje tamnih mrlja, tankih linija i drugih nesavršenosti s laganom do srednjom prekrivenošću. Ekskluzivni višedimenzionalni kompleks koji pojačava formulu, trenutno obogaćuje izgled kože na inovativan način, koji kontrolira boju pigmenta, ravnomjerno tonirajući razinu prekrivenosti.
 • Ujednačavanje tena kroz hidrataciju i zaglađivanje olakšava nanošenje pudera kako bi se postiglo ujednačeno nanošenje i dugotrajniju postojanost omogućujući savršenu podlogu makeup-u.
 • Dostupna u 3 nijanse koje savršeno odgovaraju svakom tenu.
 • ZF 50 štiti kožu od štetnog UV zračenja.
Artistry Exact Fit™ korektor

Artistry Exact Fit™ korektor dizajniran je kako bi prikrio manje nesavršenosti i posvijetlio ten. No, ovaj je proizvod iznimno svestran. Naime, Artristry Color Lock tehnologija pruža prirodno prekrivanje kože koje ostaje postojano bez obzira na izloženost toplini, vlazi i stalnoj aktivnosti.

Ključne karakteristike Artistry Ideal Radiance™ korektora su:
 • Besprijekorna i dugotrajna prekrivenost.
 • Smanjenje vidljivosti tamnih mrlja, crvenila, pora i nečistih dijelova kože.
 • Na hrvatskom tržištu dostupan je u četiri nijanse (brightener, light, light medium i medium) koje odgovaraju svakom tipu tena.
 • Razbuđuje umorne oči što daje odmorniji izgled koži nakon nanošenja, a također se koristi kao podloga za postojanost sjenila kroz cijeli dan.
 • Posvjetljivač (brightener) dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi, može se koristiti za isticanje i posvjetljivanje dijelova lica i područja ispod očiju, kako bi se smanjili tamni kolutovi. Must-have proizvod za sve žene!
 • Sadrži ogledalo za brzo i lako popravljanje makeup-a.

Ovaj proizvod ne isušuje kožu, smanjuje vidljivost tamnih mrlja, crvenila, pora i nečistih dijelova kože. Alergološki, dermatološki i oftamološki testiran. Ne zatvara pore i ne uzrokuje akne. Prikladan i za osobe koje nose kontaktne leće.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ iluminirajuća CC krema za ispravljanje boje (ZF 50) – 376,31 kn

ARTISTRY EXACT FIT™ korektor – 239,63 kn

ARTISTRY™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr