Ljepota

Amway Artistry Studio™ NYC kolekcija

New York, grad koji nikada ne spava poslužio je kao inspiracija pri kreiranju nove, osebujne linije ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija dekorativne kozmetike.

Ako volite: ljepotu, avanturu, kulturu, muziku i putovanja, onda ste jedna od nas – „passionistica“ – djevojka/žena koa živi po pravilima ljepote i koja krši ta ista pravila. Ljepota, strast, kreativnost – to je ono što volite? Želite biti odvažni i želite biti svoji?  Znate da je život prekratak da biste nosile dosadnu šminku?

ARTISTRY STUDIO™ NYC kolekcija je ono što vam treba.

Od umjetnosti do kulture pa do mode, slavimo svoju oslobođenu strast. Oslobodite vašu unutrašnju umjetnost i izrazite svoju jedinstvenu ljepotu – Vaš studio, Vaša strast…..

Slobodnog duha, opušteni i bezvremenski seksi, kreirajte savršen smokey eyes look s 2 u 1 olovkom – s jedne strane olovka, a s druge strane sjenilom za oči – koji je obvezan za bilo koju Boho ljepotu. Tri ponuđene boje Brooklyn Brown, Tribeca Teal i Urban Safari svakom će oku dati zaokružen, mističan i pamtljiv look.

Must-have paleta za oči i lice osvaja na prvu i postaje instant klasik. Sve što je potrebno za definiranje očiju i lica nalazi se u ovoj praktičnoj paleti, a nijanse i boje prilagođene su potrebama ovisno treba li vam dnevni ili večernji make up.

ARTISTRY STUDIO™ 3 u 1 Maskara sadrži četkicu koja je ujedno i revolucija u konturiranju trepavica – sama četkica se produžuje za konturiranje ili za postizanje volumena, jednostavna je za okretanje i prilagodbu vašim trepavicama dok ih povećavate, podižete i odvajate.

Na usnama možete kreirati moderan ombre efekt s ARTISTRY STUDIO™ 2-u-1 Olovkom za usne s dva kraja.

ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition Balzam za usne u boji pruža dugotrajnu vlažnost i malo boje.

Pripremite se da osvijetlite noć s puderom za kožu koji posvjetljava crte lice sa shimmerom koje se dodaje na mjesta gdje svjetlost prirodno pada na lice. A kako biste se osjećali poput prave dive, ovaj proizvod ima i vlastitu studio rasvjetu.

Izabrali smo najpoznatiji grad na svijetu i učinili od njega naš studio sa ARTISTRY STUDIO™ proizvodima jakih svjetla i jarkih boja koje traju dan i noć.

Prva postaja grad NewYork. Sljedeća, svijet. Jeste li s nama?

Otkrijte novi koncept kolekcije ARTISTRY STUDIO™ i njene prelijepe proizvode, uživajte u iskustvu.

Amway ARTISTRY STUDIO™ proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

CIJENA:
  • 2-u-1 Olovka za oči ARTISTRY STUDIO™ NYC, 237,94 kn
  • 2-u-1 Olovka za usne ARTISTRY STUDIO™ NYC, 237,94 kn
  • Balzam za usne u boji | ARTISTRY STUDIO™ NYC, 162,00 kn
  • On-The-Go Paleta za oči i lice ARTISTRY STUDIO™ NYC, 410,06 kn
  • Highlighter Trio za lice – Broadway Lights ARTISTRY STUDIO™ NYC, 300,38 kn
  • 3-u-1 Maskara Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC, 214,31 kn