Ljepota

Amway predstavio novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ kolekciju

Proljeće voli boje! Amway predstavlja novu ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ kolekciju koja se sastoji od paleta sjenila za isticanje i oblikovanje očiju, dugotrajne olovke za oči i blistavih rumenila za isticanje jagodica.

Amwayev globalni vizažist Rick DiCecca odabrao je nijanse za novu kolekciju vodeći računa o različitim tonovima kože i posljednjim makeup trendovima. Formula Amwayevih Artistry Signature Color noviteta obogaćena je sfernim puderima koji nježno prianjaju na kožu, mikropigmenti i reflektirajuće perlice pomažu pri kreiranju prekrasnog završnog izgleda dok vosak cvijeta lavande stvara zaštitni sloj za osjetljive dijelove kože lica.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™  by AMWAY paleta sjenila za oči

Svaka žena je u potrazi za svojom idealnom paletom boja kojima može naglasiti i istaknuti svoje oči. Amway od sada u ponudi ima nove palete sjenila za oči s četiri različite boje u rasponu od svijetlih do tamnih pigmenata, mat i metalik boja do onih sjajnih i satenskih što omogućava višedimenzionalan završni izgled. Kombinacijom boja u paleti možete kreirati dnevni, poslovni ili pak glamurozni večernji izgled.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ by AMWAY dugotrajna olovka za oči

Amwayevi make-up stručnjaci predstavili su i novu dugotrajnu olovku za oči koja je idealna za naglašavanje vaših očiju. Olovka ima dva kraja, što omogućava kreiranje različitih izgleda – od preciznih crta do dramatično definiranih linija uz pomoć ugrađene spužvice.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ by AMWAY rumenila

Dašak rumenila na obrazima dovoljan je da bismo dodatno naglasili svjež izgled našeg lica. Nova, poboljšana formula Amway rumenila pruža baršunasti izgled lica dugotrajnim, ali prozračnim prahom s prekrasnim nijansama.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™  by AMWAY paleta sjenila za oči

  • Svilenkasta formula u prahu sadrži optimalnu razinu pigmenta i sedefastu boju koja se savršeno razmazuje i otporna je na krhanje.
  • Visokoučinkovite, mikro čestice pigmenta savršeno prianjaju na kožu te omogućuju dugotrajnost i postojanost boje.

Cijena (komplet – elegantna kutijica, aplikator i paleta s četiri nijanse sjenila):  418,50 kn

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ by AMWAY dugotrajna olovka za oči

  • Kremasta formula s bogatim i postojanim bojama.
  • Dostupna u dvije nijanse

Cijena: 172,13 kn

ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ by AMWAY rumenila

  • Prozračna formula s lakoćom se nanosi i daje koži zdravi izgled.
  • Formula za izjednačavanje kože omekšava izgled kože pomoću tehnologije reflektiranja svjetlosti kako bi joj dala blistaviji izgled.
  • Sadrži vitamine A i E te sastojke za njegu kože.
  • Prikladno je za sve tipove kože.

Cijena (komplet – elegantna kutijica, aplikator i rumenilo): 297,00 kn

ARTISTRY™  by Amway proizvode moguće je kupiti isključivo putem mreže Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite www.amway.hr