Lifestyle

Aparat za kavu u obliku kapljice – NESCAFÉ Dolce Gusto Drop

Tvrtka Nestlé predstavila je novi aparat za kavu NESCAFÉ Dolce Gusto Drop. Svojim minimalističkim dizajnom inspiriranim kapljicom kave, Drop osigurava jednostavnu pripremu omiljenog napitka i postavlja nove smjernice za pripremu kave kod kuće

Novi NESCAFÉ Dolce Gusto Drop, naime, ima praktičnu zapreminu spremnika za vodu od 0,8 litara, spreman je za uporabu za samo 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu vrhunskih napitaka.

Aparat za kavu NESCAFÉ Dolce Gusto Drop dostupan je u crnoj, crvenoj i bijeloj boji pa će se savršeno uklopiti u svaki dom.

NESCAFÉ Dolce Gusto aparati i kapsule na hrvatsko su tržište lansirani prije pet godina. Od samih početaka želje i ukusi potrošača osnova su za razvoj novih proizvoda i rješenja. Tako danas NESCAFÉ Dolce Gusto kavoljupcima nudi širok asortiman napitaka, od vrhunskih espresso kava pa do poslastica poput Café Au Laita, Cappuccina, Latte Macchiata i Chococina. Najkvalitetnija zrna Arabica kave sadržana su u kapsulama koje osiguravaju svježinu i jačinu okusa.

Vjernost uživanja u kavi NESCAFÉ Dolce Gusto nagrađuje kroz klub lojalnosti na klub.dolce-gusto.hr