Ljepota

Beauty injekcija za NJU i za NJEGA

Nakon hladne zime tijekom koje smo kožu lica štitili hranjivom i zaštitnom njegom, proljeće donosi promjenu u beauty rutini. Topliji dani traže laganiju njegu koja će vratiti blistavost i sjaj koži nakon zime i napuniti ju dodatnom energijom. Evo nekoliko beauty savjeta za početak proljeća.

  • Promijenite hidrataciju u nešto lakše: Za prve toplije dane, stručnjaci preporučuju laganiju njegu koja sadrži hijaluronsku kiselinu, čuvara svježine i vlažnosti kože.
  • Za brzinski sjaj napravite piling: Odumrle stanice nakon zimskih hladnoća, najbolje je ukloniti nježnim pilingom. Piling će potaknuti cirkulaciju kože, vratiti joj sjaj i omogućiti koži da diše.
  • Proljetno čišćenje kozmetičke torbice: Unesite duh proljetnog čišćenja i u kozmetičku torbicu. Stari proizvodi, pogotovo make-up, mogu uzrokovati nakupljanje bakterija te začepiti pore i izazvati upale na koži. Riješite se svih proizvoda s isteklim rokovima, operite sve četke i kistiće ili ih zamijenite novima.

A da u energiji, mladosti i sjaju kože ne bi uživale samo pripadnice nježnijeg spola, Laboratorij NUXE lansirao je i varijantu revolucionalnog energetskog boostera namijenjenu muškarcima te upotpunio malu Nuxellence® obitelj.

ZA NJU: Vratite licu mladost i svježinu

Tajna blistavosti tena nakon nanošenja NUXE Nuxellence® ÉCLAT Anti-age fluida za mladost i sjaj kože krije se u korijenu biljke maca koji poboljšava površinsku mikrocirkulaciju, listovi masline smanjuju sivkasti izgled tena, a optički korektivni pigmenti prikrivaju nepravilnosti i naglašavaju njezinu prirodnu ljepotu.

Pasiflora, anchusa i mak obnavljaju energiju kože, a biljna hijaluronska, kakao i listovi đumbira zaglađuju bore te koži vraćaju punoću. U ljekarnama.

Nuxellence® ÉCLAT, 50 ml: 339 kn

ZA NJEGA: Anti-age booster energije

Novi Nuxellence® by NUXE men Anti-age fluid za mladost i sjaj kože vraća energiju koži lica, zaglađuje bore te učvršćuje i revitalizira kožu. Ekstrakti pasiflore, anchuse i maka obnavljaju mitohondrijalnu DNA i štite ju od oštećenja.

Biljna hijaluronska obilno hidratizira kožu i zaglađuje postojeće bore. Aktivni energetski šećer puni kožu energijom. Ekstrakti drveća hrasta i graba te sjemenke araukarije omekšavaju, obnavljaju i štite kožu od starenja. U ljekarnama.

Nuxellence® by NUXE men, 50 ml: 273,60 kn

Gdje kupiti: NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više na: www.nuxe.hr