Ljepota

Betty Barclay pure pastel: nježne pastelne nijanse s mirisom proljeća

Kako najbolje pozdraviti proljeće? Nježnim pastelnim nijansama. One su tihe vjesnice ljeta i šire dobro raspoloženje. Od sredine ožujka 2017. to ne vrijedi samo za modu, već i za mirisni duet  Betty Barclay pure pastel mint i Betty Barclay pure pastel lemon. Nježne boje zarobljene u  dva svježa cvjetna mirisa za proljetne osjećaje pune nježne lakoće.

Kad proljeće zamijeni zimu, opijeni smo njime od glave do pete. Nježni praškasti mirisi, meke i boje te prozračna ženstvena odjeća čine nas sretnima. To zna i Annette Schrewe, odgovorna osoba za dizajn Betty Barclay: „Ovog proljeća susreću se svježe nijanse metvice na pastelnoj boji limuna i iznenađujuće se nanovo kombiniraju u modnoj industriji te takvim kontrastima u interakciji s ružičastim i crvenim nijansama stvaraju još više ljetne sježine. Osim toga, široka paleta pastelnih ispisa s cvjetnim i grafičkim elementima najavljuje toplije godišnje doba.“

Ono što izgleda proljetno, mora svježe i mirisati; tako je za elegantan izgled potreban i odgovarajući miris.

Pure pastel mint

Miris pure pastel mint graciozan je miris s voćnim i šumskim akordima. Tako miriše proljetna pastelna metvica! Cvjetne note ylang-ylanga, ciklame i senzualnih aroma čaja i ruže stvaraju se u srcu po reskosti i svježini živopisnog yuzua, crnog ribizla i arome crvenog zrna papra. Mekana baza od baršunaste sandalovine i bijelog mošusa upotpunjuje miris.

Pure pastel lemon

Miris pure pastel lemon blagi je miris koji se sastoji od svježih i cvjetnih noti te mekane i kremaste arome. Tako miriše sunčano pastelno žutilo! Voćni i živahni dodir mandarine, limuna i zelene jabuke već od početka širi svijetložuti sjaj. Prozirno i cvijetno srce s ljubičastim listovima, frezijom i đurđicama blago obuhvaća vesele note. Mekana baza od kremastog jantara i sandalovine te nježne note mošusa mirisu daju jednu praškastu notu.

  • Eau de Parfum Natural Spray, 20 ml, 162 kn
  • Eau de Toilette Natural Spray, 20 ml, 132 kn
  • Eau de Toilette Natural Spray, 50 ml, 230 kn
  • Deodorant Natural Spray, 75 ml, 88 kn
  • Body Lotion, 150 ml, 80 kn

Betty Barclay pure pastel dostupan je od sredine ožujka 2017. u odabranim drogerijama, u robnim kućama i specijaliziranim prodavaonicama te na www.bettybarclay.com.

Ostale informacije o Betty Barclay pure pastel pronaći ćete na www.bettybarclay-fragrances.com.