Ljepota

Dodatna doza hidratacije za prekrasnu kožu: NIVEA Essentials 24h Moisture Boost

Svaki dan je drugačiji – susret sa starim prijateljem ili obitelji, dugi radni dan na poslu ili odmor na moru – a mogućnosti su nebrojene! No, za bezbrižni i uravnoteženi život svima nam je potrebna rutina, počevši od rutine njege lica. Već poznata linija za njegu NIVEA Essential 24h Moisture Boost od sad svim tipovima kože osigurava dugotrajnu hidrataciju. Formula sadrži antioksidanse koji štite vašu kožu od slobodnih radikala i trenutno, aktivno regeneriraju antioksidativnu sposobnost kože – za otpornu, glatku i zdravu kožu svakog dana.

Poboljšana formula NIVEA Essentials dnevne njege kože lica ima rješenje za sve tipove kože – od normalne i suhe, do osjetljive i mješane. Ova linija jamči hidrataciju punih 24 sata za sve tipove kože. Formula s njegujućim antioksidansima neutralizira slobodne radikale i aktivira antioksidativnu sposobnost kože, a ovaj moćni energetski tretman vraća život umornoj koži, štiti je, čini otpornom i glatkom!

Kreme NIVEA Essentials linije sadrže sastojke koji odgovaraju svakom pojedinom tipu kože:
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + REFRESH dnevna njega za normalnu kožu s antioksidansima hidratizira kožu i vraća svježinu licu, dok vitamin E osigurava zdrav izgled.
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH dnevna njega za suhu kožu i osjetljivu s antioksidansima i bogatom formulom sa Shea maslacem njeguje kožu te dubinski hidratizira kožu.
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + MATTE dnevna njega za mješanu kožu s antioksidansima i formulom s prirodnim mineralima smanjuje razinu masnoće kože te omogućuje dugotrajnu hidrataciju.

Sve kreme ove linije imaju jednu zajedničku karakteristiku: štite kožu od opasnog ultraljubičastog zračenja sa zaštitnim faktorom SPF 15 i snažnom UVA zaštitom.

Novo pakiranje s prepoznatljivim bojama za svaki tip kože olakšava pronalazak pravog proizvoda za vlastite potrebe. Od sad ne trebate trošiti dragocjeno vrijeme u prodavaonicama tražeći proizvod za sebe. Novi, moderni i ženstveni dizajn je jedinstven i izgledat će jednostavno sjajno u vašoj kupaonici.

  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + REFRESH za normalnu kožu, 50 ml, cijena 49,90 kuna
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH za suhu kožu, 50 ml, cijena 49,90 kuna
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + MATTE za mješovitu kožu, 50 ml, cijena 49,90 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite NIveu i na Facebooku NIVEA Hrvatska.