Farmacia blog

Dr. Stribor kozmetika: prirodna njega i za najzahtjevniju kožu

Dr. Stribor kozmetika linija je prirodnih proizvoda koji njeguju i najzahtjevniju kožu. Ova vrhunska prirodna kozmetika nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, vođena filozofijom koja znanje i ljubav prema prirodi pretače u kozmetičke preparate.

Samo kvalitetne biljne sirovine u prirodnim formulacijama pružaju jedinstvenu njegu i zaštitu kože pa se asortiman Dr. Stribor kozmetike sastoji od bazne linije proizvoda i ekskluzivne linije. Različite linije proizvoda Dr. Stribor kozmetike tu su da se međusobno nadopunjuju i kombiniraju.

Osnovna linija

Bazna ili osnovna linija odiše s dvije hidratantne i hranjive kreme Ruža & argan i Vanilija & naranča za njegu lica. Njihova zadaća je hidratizirati lice, ne začepiti pore i biti dobra podloga za make-up. Linija sadrži i dva dermokozmetička proizvoda – SOS kremu i Dermaplanta. SOS krema je odličan izbor za izrazito suhu kožu sklonu atopiji, a Dermaplanta balzam je mala prva kućna pomoć koja regenerira kožu kod manjih opekotina, hematoma, posjekotina. Planta bebe krema štiti kožu od isušivanja i namijenjena je i za djecu i odrasle. Plantalip balzam za njegu usnica i D-phase gel čisti kožu lica bez isušivanja.

Ekskluzivna linija

Ekskluzivna linija sastoji se od tri različita tonika te hijaluronskog seruma i uljnog boostera. Tonici su Zlato & ruža, Germanij & neroli i Cink & neroli. Njihova je zadaća hidratizirati i vlažiti kožu lica te svojim djelovanjem omogućiti bolju apsorbciju seruma ili krema koje se nanose na lice nakon apliciranja tonika. Serum Ag-Au/CP je inovativna kombinacija tri vrste hijaluronske kiseline sa srebrom i zlatom koja hidratizira i učvršćuje kožu. Echium gamma booster je hranjivi serum namijenjen suhoj koži lica. Serum ne sadrži eterična ulja i prirodnog je mirisa jer je bogat omega 3 masnim kiselinama iz biljke kukuji koja ima funkciju obnavljanja kože.

Filozofija branda

Pretočiti znanje i ljubav prema prirodi u kozmetiku filozofija je branda Dr. Stribor. Preko svojih preparata žele izraziti snagu i moć biljnog svijeta koji nam nesebično daje svoje formulacije. Svaki Dr. Stribor preparat ima svoju priču, poslušajte je i uživajte u njemu.

Više na:

https://www.facebook.com/drstribor/

https://www.instagram.com/dr.stribor_kozmetika/