Lifestyle

Durance božićna bajka

Ima li išta ljepše od snježnog Božića? Stara provansalska legenda vodi nas u neka davna, bajkovita vremena kad su mještani podno francuske planine Mont Ventoux sanjali i priželjkivali magični, bijeli Božić. Dobre vile priskočile su im u pomoć i ispunile tu najveću želju uz pomoć anđela koji su sišli s neba i uputili se na putovanje Provansom. Putujući, otkrili su ljepotu lavande, ruža, maslina i maka i pretvorili to mirisno izobilje u mnoštvo bijelog snijega. Od tada svaku Badnju večer u Provansi pada snijeg.

Inspirirana ovom prekrasnom pričom Durance božićna kolekcija začarat će vas zavodljivim nazivima i opojnim mirisima! Božićna zvijezda, Anđeoska prašina, Slasna vila i Ispod božićnog drvca – donose magiju bijelog i mirisnog Božića uz dašak čarobne Provanse. Naranča, cimet, marcipan, biskvit, čokolada, vanilija… ovo je najslasniji Durance Božić!

Osim prepoznatljivih svijeća tu su i mirisni ukrasi koji mogu poslužiti kao mirisna dekoracija na jelci te predivna svijeća Kraljevski kolač od marcipana koja donosi priču o pravom duhu Božića.

Limitirana DURANCE božićna kolekcija sadrži:

durance-2Ručno rađene mirisne svijeće, 75 g i 180 g

Neka vaš dom začara suptilna i puderasta Anđeoska prašina koju krasi veo ruže, jasmina i magnolije na pozadini od vanilije i mošusa. Sva toplina Božića osjeti se u svježem i cvjetnom mirisu Božićna zvijezda u kojem se isprepliću sofisticirane note poljskog jasmina i ljiljana oplemenjene sandalovinom i cedrom. Magičnu atmosferu Božića dočarat će i pikantna Slasna vila u kojoj se slatkoća bademovog mlijeka stopljena s klinčićem i đumbirom otkriva uz vaniliju i karamelu. Tu je i neobičan miris biskvita i kombinacija čokolade i naranče koji se međusobno savršeno nadopunjuju i stvaraju pravu blagdansku atmosferu.

Cijena: 85 i 139 kn

Mirisne svijeće s pucketavim drvenim fitiljem, 280 g

Ove svijeće stvorit će opojni ambijent toplog doma, a pucketavi drveni fitilj koji gori preko 50 sati daje im dodatnu delikatnost i originalnost. Atraktivno pakiranje  i primamljivi mirisi Anđeoska prašina, Slasna vila, Ispod božićnog drvca i Božićna zvijezda čine ih savršenim poklonom.

Cijena: 275 kn

Ukrasne svijeće, 170 g

Dekorativne svijeće stvaraju toplu i prigodnu atmosferu, a zbog elegantnog dizajna cijelu će prostoriju obasjati posebnim bojama. Dolaze u četiri osnovne blagdanske arome: Anđeoska prašina, Božićna zvijezda, Slasna vila i Ispod božićnog drvca. Kad se svijeća ugasi teglica se može iznova koristiti.

Cijena: 190 kn

Mirisni cvijet, 100 ml

Predivno mirisno cvijeće koje mijenja boju kada ih se stavi u parfem cijeli će prostor ispuniti zavodljivim blagdanskim mirisima Božićna zvijezda, Anđeoska prašina i Slasna vila.

Cijena: 230 kn

Parfemi za prostor, 50 ml

Mirisne kreacije koje će vaš prostor istog trena obaviti magičnom atmosferom Božića. Već prepoznatljive note mirisa Ispod božićnog drvca, miris Božićna zvijezda, pikantna Slasna vila ili cvjetna Anđeoska prašina oduševit će vas svojom aromatičnom elegancijom.

Cijena: 80 kn

Mirisni ukrasi

Uz mirisne svijeće Durance ovaj Božić predstavlja i mirisne ukrase koji se mogu objesiti na božićno drvce i čiji će vas miris odvesti u carstvo Božića. Izaberite između tri posebna blagdanska mirisa: Anđeoska prašina, Slasna vila ili Božićna zvijezda.

Cijena: 52 kn

Mirisna svijeća Kraljevski kolač od marcipana, 180 g

Kraljevski kolač s prekrasnim mirisom marcipana skriva pravu bit Božića kroz plemenitu poruku. Za svaku prodanu svijeću donira se 1 euro dobrotvornoj organizaciji Rêves koja bolesnoj djeci nastoji ostvariti snove. Ovu svijeću uz humanitarni karakter prati i zanimljiva tradicionalna priča. Naime, svaki Božić u Francuskoj se peče blagdanski kolač od marcipana pod nazivom Kraljevski kolač u kojem se skriva figurica. Onaj koji tu figuricu pronađe proglašava se kraljem ili kraljicom dana, a ostali dijelovi kolača dijele se potrebitima. Durance vas poziva na igru – u ovim svijećama također je skrivena figurica, a samo jedna jedina na cijelom svijetu skriva – zlatni Napoloenov novčić.

Cijena: 150 kn

Durance proizvode pronađite u Durance trgovini u Green Goldu, Radnička cesta 52, Zagreb.

Više informacija: www.durance.hr

Facebook: Durance Hrvatska