Ljepota

Eucerin klinički dokazano usporava proces starenja kože

Fine linije, gubitak volumena, elastičnosti i sjaja vanjski su znakovi promjena u dubljim slojevima kože

Što uzrokuje starenje kože? Kako starimo, struktura naše kože slabi: smanjuje se sposobnost regeneracije, usporava proces proizvodnje sebuma, a koža postaje tanja i osjetljivija na UV zračenje. Od 25. godine života na godišnjoj razini dolazi do 1%-tnog smanjenja razine kolagena i elastina što dovodi do narušenosti strukture kože i nastanka bora.

Koža kojoj je pruženo nedovoljno njege prije će ostarjeti

Starenje kože nije samo vezano uz genetiku. Naš životni stil utječe na proces starenja kože: izlaganje suncu, zagađenje zraka, pušenje, prehrana i rutina njege mogu igrati veliku ulogu u preuranjenom starenju kože. Detaljno čišćenje uz korištenje proizvoda prikladnih za određeni tip kože i upotreba djelotvorne zaštite od sunca prilikom izlaganja suncu ključan je dio prevencije u starenju kože.

Starenje je prirodan proces koji se ne može izbjeći, ali vidljivi znakovi starenja kože mogu se smanjiti.

Kako ojačati kožu, ispuniti duboke bore i vratiti sjaj?

Zdrava koža će ostariti, no neki aktivni sastojci – u kombinaciji s holističkim pristupom zdravlju – dokazano jačaju kožu, ispunjuju duboke bore i vraćaju sjaj.

Ako su linije i bore vaša glavna briga koja dolazi sa starenjem, Eucerin Hyaluron-Filler njega kombinira snažno djelovanje ispunjavanja bora s odličnom podnošljivošću na koži i nudi napredna rješenja protiv bora.

Bore nastaju u različitim slojevima unutar kože. Tajna Hyaluron-Filler njege leži u kombinaciji visoko koncentriranih aktivnih sastojaka koji prodiru u te slojeve: visoka i niska molekularna hijaluronska kiselina ispunjava bore, glicin-saponin potiče njenu proizvodnju i SPF 15 i UVA zaštita štiti kožu od preuranjenog starenja uzrokovanog izlaganjem suncu.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema protiv bora za normalnu i mješovitu kožu je napredna, nekomedogena, lagana dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom ispunjava čak i najdublje bore iznutra. Koža izgleda vidljivo sjajnije i glađe, a krema je odlična je podloga za šminku.