Zaštita za osjetljivo lice

Preplanula put u posljednje vrijeme svima predstavlja ideal ljepote. Tako smo spremni provesti duge sate na vrućem suncu, pretrpjeti neugodne i vrlo bolne trenutke zbog posljedica prekomjernog sunčanja i dati prilične svote novca za posjete solarijima. Pri izlaganju suncu, nažalost, često zaboravljamo na štetne učinke UV-zraka. Preplanulost je, naime, obrambena i zaštitna reakcija kože od UV-zraka i znak da je u njoj već došlo do štetnih promjena.

Više...
 

U mirisnom ruhu božura

Nazivaju ga mediteranskim cvijetom s tisuću latica… Svakog proljeća njegovi ružičasti cvjetovi priređuju nevjerojatan ples čarobnih boja i mirisa. Među tim prekrasnim raskošnim cvjetovima, gotovo je nemoguće odabrati najljepši. No ipak, postoji cvijet koji se svojom profinjenom ljepotom i nježnošću posebno ističe.

Više...
 

Nove formule za njegu kose

Schauma svojim asortimanom proizvoda za njegu kose zauzima vodeću poziciju na tržištu proizvoda za žene, muškarce i djecu. Od sada Schauma dobiva novi izgled i novu unaprijeđenu formulu – primjenom nove tehnologije Tailored Protein Refill koja njeguje kosu bez otežavanja i nadomješta izgubljene proteine. Ali, to nije sve! Predstavljeni su i novi proizvodi, namijenjeni njezi kose cijele obitelji.

Više...
 

Alessandra Ambrosio: moja beauty tajna

Užurban način života praćen svake sekunde od strane fotografa i kamera ne obeshrabruje međunarodni supermodel, Alessandru Ambrosio. Ključ njenog uspjeha je upravo njen savršen izgled i samouvjerenost koji joj omogućuju bezbrižan osjećaj ispred reflektora. Besprijekoran izgled čini svaku djevojku ultra ženstvenom, a ništa više ne pridonosi osjećaju ženstvenosti nego savršeno glatka koža koja izgleda lijepo, njegovano i zaštićeno.

Više...
 

Mirisi ljeta

I ovog ljeta kozmetičke kuće pripremile su nam nova izdanja svojih mirisa. Laganija, lepršavija i prozračnija nego u ostalom dijelu godine, ali jednako opojna i neodoljiva. Već prema tome volite li više slatkaste voćne ili svježije cvjetne note, odabrat ćete i svoj mirisni favorit za ovu sezonu.

Više...
 

Bez skalpela do ljepote

Znanstvenici širom svijeta već desetljećima pokušavaju otkriti tajnu privlačnosti i nastoje odgonetnuti što to ljude čini lijepima i neodoljivima suprotnom spolu. Većina ljudi najprije na nekome primjećuje lijepo lice, vitko tijelo i njegovanu kožu.

Više...
 

Johnson&Johnson na sniženju

Johnson's Baby proizvode za najnježniju njegu vašeg djeteta i Carefree uloške od sada možete kupiti u trgovinama diljem Hrvatske po još povoljnijim cijenama. Od 1. svibnja do 30. lipnja traje posebna promotivna akcija na Johnson's Baby uljima i šamponima te Carefree ulošcima standardne veličine u svim trgovačkim lancima i prodavaonicama.

Više...
 


Stranica 108 od 169

farmacia-oglas

baner

FARMACIA banner 300px2

BrandoviGet Adobe Flash player