Termalna njega Kozmetike Afrodita

Nova linija Kozmetike AFrodita Hydra Thermal zasnovana je na temeljima jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i patentiranog 100% prirodnog hyalurona s certifikatom Ecocert, kojima su dodana i dva iznimna prirodna ovlaživača: gel aloe vera i beta-glukan. Inovativna formulacija visoke tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka omogućuje intenzivan prijenos vlage u kožu te njezino raspršivanje u dublje slojeve.

Više...
 

Valentina Assolut

Novi parfem s potpisom Valentino predstavlja nam novu, drukčiju Valentino ženu. Valentina Assoluto otkriva intenzivniji, senzualniji i intimniji aspekt njene osobnosti. Ona posjeduje nešto provokativno u svom stavu. Svoj šarm i posebnost pretvara u magnetsku privlačnost. Valentina Assoluto sinonim je luksuza talijanske elegancije.

Više...
 

Bourjois 3D Max 8H

Novo Bourjois sjajilo 3D Max 8H usnama daje boju i raskošan sjaj koji traju čak osam sati. Prvi put u sjajilu je koncentrirani nar, koji vašim usnama pruža osam sati boje i naglašenog sjaja zahvaljujući svojoj formuli dvostrukog učinka:

Više...
 

Inteligentna dubinska hidratacija

Nivea predstavlja Aqua Effect liniju koja obuhvaća proizvode za čišćenje i njegu lica za sve tipove kože, od sada s formulama koje sadrže inovativnu Hydra IQ tehnologiju za intenzivnu dubinsku hidrataciju, snažniji zaštitni faktor od sunca - SPF 15 te odabrane prirodne ekstrakte i antioksidanse koji uistinu čine razliku - u samo 3 koraka.

Više...
 

Inovacija za idealnu kožu

Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na potrebe kože linijom proizvoda IDEALIA, u kojoj Vichy predstavlja inovaciju – proizvod Idealia PRO, što djeluje protiv svih vrsta nepravilnosti u pigmentaciji – za idealnu kožu.

Više...
 

Tjelovježbom protiv upale desni

Vrijedi jednostavna činjenica da ljudi koji redovito vježbaju i zdravo se hrane imaju znatno manje problema s upalom desni. To potvrđuju i rezultati nedavnih istraživanja objavljenih u zadnjem broju stručne američke revije Journal of Periodontology.

Više...
 

Innova čudotvorni proizvod

Innova Wonder tretman revolucionarni je, višenamjenski proizvod koji donosi 10 vidljivih prednosti za savršenu njegu bilo kojeg tipa kose. Jednostavno protresete bočicu, posprejate kosu i uživate u prednostima:

Više...
 


Stranica 108 od 177

farmacia-oglas

baner

cekape

FARMACIA banner 300px2

BrandoviGet Adobe Flash player