Avon protiv celulita

Kozmetička kuća Avon predstavila je Intenzivni anticelulitni tretman Cellu Defy iz linije Avon Solutions koji revolucionarnom formulom s ekstraktom karambole razbija masne stanice, sprječava njihovo nakupljanje te aktivira prirodni proces sagorijevanja masnoća. Ovaj tretman tako umanjuje vidljivost jastučića na koži te joj vraća prirodnu ljepotu.

Više...
 

S by Shakira

Lijepa kolumbijska pjevačica Shakira, koja je poznata po svom senzualnom plesnom izražaju, predstavlja svoj novi miris, S by Shakira. Ovo je njen prvi miris, koji se već može kupiti i u Hrvatskoj. Miris je odraz njezine osobnosti, pozitivne energije, senzualnosti i mladenačkog duha.

Više...
 

Med i mlijeko: prirodna pro-age njega

U kozmetičkoj njezi med i mlijeko od davnina vrijede kao izvor raskošne i lukzusne njege, blagostanja i ugode. Kako bi sačuvala mladenački i lijepi izgled već ih je prije nekoliko tisućljeća, u vrijeme faraona, koristila i obožavala snažna egipatska vladarica Kleopatra.

Više...
 

Dođite na Hairstyle News 24. i 25. 3.

Kakve će se frizure nositi u dolazećoj sezoni? Koji su najnoviji trendovi u frizerskoj industriji? U čemu se krije tajna uspjeha velikih frizerskih stručnjaka? Kakve su kolekcije pripremile domaće, ali i regionalne frizerske akademije? Pitanja je mnogo, a odgovor na njih krije se na predstojećem međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2012

Više...
 

Sigrid Agren nosi Chanel Rouge

U 2010. Peter Philips, kreativni direktor Chanel make-upa kreirao je Rouge Coco kao utjelovljenje casual šika, svježine i slobodnog duha. Ove godine, 2012., Chanel donosi novu svježinu u Rouge Coco i Rouge Coco Shine predstavljajući Sigrid Agren, 20-godišnji francuski model, kao lice nove reklamne kampanje, pod fotografskom palicom slavnog Marija Testina.
Više...
 

CK Free Blue

CK Free Blue miris utjelovljuje svježinu svojim čistim i prozračnim notama, a smišljen je za cool, modernog muškarca. Svijetao, atmosferski osjećaj izlazi iz mirisa kao energetski ozon, a srce mirisa je uravnoteženo toplo, čiste senzualnosti. CK Free Blue predstavlja nastavak putovanja početog mirisom CK Free.

Više...
 

Proljeće u Guerlainu

Olivier Echaudmaison, kreativni direktor Guerlaina, proljetnu kolekciju najavio je kao eksploziju roze svjetlosti, bljesak nove i nepoznate crne. Kaže da čarolija počinje djelovati i, u tren oka, nevina mlada žena pretvara se u zavodnicu. Upravo takvom opisao je i Guerlainovo zaštitno lice Nataliju Vodianovu koaj je istodobno zavodnica i žena cvijet.

Više...
 


Stranica 108 od 161

farmacia-oglas

FARMACIA banner 300px2

BrandoviGet Adobe Flash player