Rješenje protiv pora i nepravilnosti

Biotherm donosi globalno rješenje za njegu kože protiv nepravilnosti, koje se temelji na ključnom novom saznanju: nepravilnosti više nisu pitanje tipa kože, te se javljaju i nakon adolescencije, u odrasloj dobi. Ovo se događa stoga što čimbenici vezani uz životni stil, kao što su stres i nepravilna prehrana u kombinaciji s vanjskim uvjetima, poput vlage, topline i zagađenja zraka, mogu poremetiti ravnotežu naše kože.

Više...
 

Rose Aurora ljetni make-up

Budite spremni za romantičnu sezonu, punu zabave i veselja s Rose Aurora, Elizabeth Arden novom proljetnom make-up kolekcijom. Ova priča moderno je naslijeđe originalne kolekcije iz 50-e koju je dizajnirala Elizabeth Arden osobno, koja je donijela elegantno rozo zlatno pakiranje. Stvarajući svježi zlatni sjaj, naglašene oči i meke, sjajne usne, Rose Aurora utjelovljuje ovu uzbudljivu sezonu.

Više...
 

L'Oréal otvorio Centar za istraživanje kose

Kako bi udovoljio najrazličitijim potrebama potrošača za ljepotom kose L’Oreal je otvorio globalni istraživački centar smješten u Pariškom Saint Ouenu. Programi istraživanja i razvoja isključivo su posvećeni razvoju proizvoda za njegu i tretiranje kose što uključuje boje za kosu, njegu (šamponi i regeneratori), proizvode za stiliziranje kose (sprejevi, voskovi, gelovi) te trajnu ondulaciju i ravnanje kose.

Više...
 

Blond. Matrix Blond

Matrix je u Opatiji na 9. Međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 24. ožujka 2012. pred više od 180 ekskluzivnih Matrix klijenata predstavio novu kolekciju pod nazivom BLOND. MATRIX BLOND. te oduševio nazočne mogućnošću kombinacija i vrhunskim rezultatima koje je Artistic team postigao na 12 modela.

Više...
 

Fa Sport Double Power

Jutarnje trčanje, znojenje u teretani navečer… suvremena definicija zdravlja i zdravog načina života usko je povezana s fizičkom kondicijom. Mnogima od nas sport je postao sastavni dio života. Iz tog razloga Fa uvodi novu liniju za njegu tijela Fa Sport Double Power. Fa Sport Double Power je prva linija s jedinstvenim dvostrukim učinkom, namijenjena fizički aktivnim ženama i muškarcima.

Više...
 

Najveći frizerski spektakl u regiji

hairstyle-novo1Deveti međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2012 otvorila je poznata voditeljica Iva Šulentić, koja je uvela brojne posjetitelje ovogodišnjeg festivala u glamurozan svijet frizura i ljepote

Više...
 

Nova njega za regulaciju sebuma

Sebum je prirodni sastavni dio hidrolipidnog filma kože. U umjerenim količinama, on ima ključnu zaštitnu ulogu, čineći dio zaštitne barijere kože. U slučaju hiperseboreje, sebociti izlučuju abnormalne količine sebuma u kanale žlijezda lojnica. Budući da su začepljene sebumom, žlijezde lojnice tada izlučuju sebum na površinu kože te se zbog istjecanja sebuma pore proširuju.

Više...
 


Stranica 108 od 165

farmacia-oglas

FARMACIA banner 300px2

BrandoviGet Adobe Flash player