Zaštita za osjetljivu dječju kožu

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju najvišu UVA i UVB zaštitu od sunca za osjetljivu kožu vaših mališana - ANTHELIOS XL dermo-pediatrics sa zaštitnim faktorom 50+. Proizvod sadrži novu generaciju sustava posebno namijenjenu osjetljivoj koži djece koji omogućava učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, sa smanjenim sadržajem kemijskih filtera i beskompromisnom tolerancijom.

Više...
 

Bojenje i pramenovi u jednom koraku

Jeste li ikada zamišljali da možete dobiti jarku, modernu boju u samo jednom koraku iako je vaša kosa tamna ili već bojana? Zamislite savršenu uslugu pramenova sa zadivljujućim kontrastom, i to samo s jednim proizvodom. Kada već govorimo o najnovijim trendovima u bojama, pramenovi su trenutni hit u svim frizerskim salonima, posebno tehnike osunčane kose.

Više...
 

Želite mat izgled u trenu?

Kako zadovoljiti potrebe mješovite i masne kože kojoj je potrebna kontrola sjaja, otvorenih pora i nepravilnosti, uz istodobno održavanje hidratacije te zaštitu od UV-zračenja? Trebat će vam novo rješenje iz Garniera - 5 u 1 Garnier BB kreme koja djeluje višestruko:

Više...
 

Besplatni dermatološki pregledi

dm i ove godine provodi humanitarno-edukativnu kampanju "Zaštiti se... i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu!", koja za cilj ima potaknuti građane na odgovorno ponašanje na suncu. Izuzetno pozitivne reakcije javnosti potaknule su nastavak suradnje s partnerima projekta Hrvatskim dermatovenerološkim društvom i Referentnim centrom za melanom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske te pokroviteljem Ministarstvom obrazovanja, znanosti i športa, a ove godine Inicijativi dermatoloških pregleda na hrvatskim plažama pridružilo se i Ministarstvo zaštite okoliša i prirode.

Više...
 

Nivea i Boudoir u crno-bijeloj tehnici

Nivea i poznati modni duo Boudoir za ljeto su pripremili posebna iznenađenja uz Nivea Invisible Black & White dezodoranse koji ne ostavljaju bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći. Sestre Boudoir su, nadahnute nevidljivim Nivea Invisible Black & White dezodoransima, kreirale ekskluzivnu mini-kolekciju

Više...
 

Za još glamurozniji pogled

Tvrtka Amway predstavlja novitete unutar ARTISTRY linije proizvoda - maskaru za produživanje i definiranje trepavica, automatsku olovku za oči i automatsku olovku za obrve. Novi proizvodi nude očaravajuću alternativu šminkanja očiju, a magičnim dodirom pogled postaje primamljiviji i privlačniji.

Više...
 

Rosal Lip Balm u novim okusima

Rosal Lip Balm stiže u novim okusima i primamljivim, razigranim pakiranjima: Magic Glow, Aloe Vera i Oriental Beauty Limited Edition.

Više...
 


Stranica 108 od 172

farmacia-oglas

baner

FARMACIA banner 300px2

Brandovi



Get Adobe Flash player