Ella's čaj za zdravo mršavljenje

 

Hrvatski proizvod Ella's čaj, zahvaljujući prirodnim i ljekovitim svojstvima biljaka koje sadrži, osigurava zdrav način mršavljenja. Ella's čaj za mršavljenje sadrži  kombinacije pažljivo odabranih i precizno složenih biljaka ubranih na obroncima Žumberačke gore i proizvedenih bez korištenja umjetnih gnojiva i insekticida.

Konzumiranjem čaja tjelesna težina se smanjuje, ali bez velikih oscilacija,  redukcija i još bržeg povratka.  Mršavi se trajno, u dinamici od najviše 3 kilograma mjesečno. Ella's čaj smanjuje masnoću, šećer i trigliceride u krvi, uspješno regulira krvni pritisak, a efikasno djeluje i na otporne naslage celulita i masne jastučiće.

Za dobre rezultate izravno je zaslužno blagotvorno svojstvo zlatnice, koja snažno potiče ubrzanje metabolizma i pomaže kod poteškoća sa izmokravanjem i čišćenjem. Zlatnica se koristi kao izvrstan prirodni lijek protiv upale bubrega, probavnih tegoba, reume i upale zgobova.  Dobiveni rezultati pokazali su da upravo zlatnica u kombinaciji s drugim ljekovitim biljkama iz Ella's čaja, tijelu s prekomjernim kilogramima pomaže vratiti potrebnu ravnotežu. Na sličan način pomoći će i udio breze čiji usitnjeni listovi pospješuju izlučivanje urina i to u količini čak do šest puta većoj od prosjeka. Iz tijela će otići nakupljene nepotrebne količine vode, a tu će promjenu, osim smanjenih kilograma, posebno blagonaklono osjetiti oni koji ujedno pate od upale bubrega ili mjehura. Jedan od sastojaka čaja je i krkavina koja odlično regulira probavu i smanjuje osjećaj gladi. Sastavni dio Ella's čaja je i paprena metvica koja jača organizam i vraća snagu svim organima, što je iznimno važan doprinos u trenutku kada se tijelo nastoji riješiti masnih naslaga i viška kilograma. Jednako važno, olakšava rad srčanog mišića i poboljšava krvotok te također izaziva znojenje.

Neizostavan dio ovog biljnog pripravka je i suručica ili medunika biljka koju zbog ljekovitih karakteristika (salicilna kiselina) često zovu i biljnim aspirinom. Pogotovo se pokazala učinkovitom u stuacijama kada je riječ o gojaznosti, a posebno snažno djeluje na tzv. kvrgave masne naslage poznatije kao celulit.


Proizvod se može kupiti na: www.epimen.hr

Cijena: 140 kn

farmacia-oglas-web

Brandovi



Get Adobe Flash player