Novi Hair Shop u Zagrebu

hair-shopOd sada sve proizvode Schwarzkopf Professionala, osim u partnerskim frizerskim salonima, možete kupiti i u novom HAIR Shopu, na adresi Tuškanova 37, 10000 Zagreb

Više...
 

Više od 75 godina Johnson's baby ulja

johnson1Johnson's baby ulje majke diljem svijeta već više od 75 godina koriste kao značajnu pomoć u brizi za svoju i kožu svoje djece

Više...
 

Chanel boje ljeta

Chanel je na najljepši mogući način ušao u ljeto: novom vodootpornom Sublime de Chanel crnom maskarom, dvjema novim paletama boja Les 4 Ombres sjenila i s dvije nove boje sjenila Illusion d'Ombre.

Više...
 

100% prirodno

NovExpert, medicinski francuski brand koji potpisuju renomirani dermatološki stručnjaci, iako vrlo mlad brand, može se pohvaliti inovativnim pristupom u njezi kože koji postavlja nove granice i trendove. Tvrtka Bioware, vlasnik tvrtke NovExpert, vodeći je svjetski laboratorij za formulacije kozmetičkih proizvoda.

Više...
 

Zaštita za osjetljivu dječju kožu

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju najvišu UVA i UVB zaštitu od sunca za osjetljivu kožu vaših mališana - ANTHELIOS XL dermo-pediatrics sa zaštitnim faktorom 50+. Proizvod sadrži novu generaciju sustava posebno namijenjenu osjetljivoj koži djece koji omogućava učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, sa smanjenim sadržajem kemijskih filtera i beskompromisnom tolerancijom.

Više...
 

Bojenje i pramenovi u jednom koraku

Jeste li ikada zamišljali da možete dobiti jarku, modernu boju u samo jednom koraku iako je vaša kosa tamna ili već bojana? Zamislite savršenu uslugu pramenova sa zadivljujućim kontrastom, i to samo s jednim proizvodom. Kada već govorimo o najnovijim trendovima u bojama, pramenovi su trenutni hit u svim frizerskim salonima, posebno tehnike osunčane kose.

Više...
 

Želite mat izgled u trenu?

Kako zadovoljiti potrebe mješovite i masne kože kojoj je potrebna kontrola sjaja, otvorenih pora i nepravilnosti, uz istodobno održavanje hidratacije te zaštitu od UV-zračenja? Trebat će vam novo rješenje iz Garniera - 5 u 1 Garnier BB kreme koja djeluje višestruko:

Više...
 


Stranica 122 od 185

farmacia-oglas

FARMACIA banner 300px2

BrandoviGet Adobe Flash player