Bioxet krema za uklanjanje dlačica na licu
Pogledajte sliku u punoj veličini


Bioxet krema za uklanjanje dlačica na licu

Cijena: 140,47 knBioxet, revolucionarni preparat za uklanjanje dlačica, stigao je i na hrvatsko tržište, a predstavila ga je dermatovenerolginja dr. Sanja Petek Modrić. Dr. Petek Modrić objasnila je na koji način Bioxet djeluje i po čemu se razlikuje od ostalih metoda uklanjanja dlačica: "Bioxet je prva krema za uklanjanje dlačica na biljnoj bazi koja je pokazala odlične rezultate nakon redovite i pravilne uporabe. Za najbolje rezultate preporučeno je nanošenje Bioxeta dva puta dnevno, u periodu od tri mjeseca, na mjestima na tijelu s kojih su prethodno uklonjene dlačice nekom od metoda epilacije."

Rezultati kliničkih ispitivanja dokazali su da upravo u periodu od tri mjeseca Bioxet utječe na smanjenje broja dlačica za gotovo 60 posto. Također je istaknuto da se radi o potpuno bezbolnom rješenju koji dokazano značajno utječe na debljinu, dužinu i količinu dlačica. Uz to, Bioxet vrlo dobro održava i vlažnost kože te stoga za tretirana područja nije potrebna dodatna njega. Također, ne blokira i ne sužava pore te ne izaziva urastanje dlake što je često problem kod drugih metoda uklanjanja dlačica.

 

Klinički dokazano djelovanje

Bioxet nije preparat za depilaciju već krema za smanjenje dlakavosti koja sadrži biljne ekstrakte i koja je dermatološki sigurna. Za uklanjanje dlačica s lica koristi se Bioxet krema za lice (za suhu i masnu kožu), dok se Bioxet krema za tijelo može nanositi na sve dijelove tijela s kojih se žele ukloniti neželjene dlačice (osim unutarnjeg genitalnog područja i sluznice).

Dlake se razvijaju i rastu u nekoliko faza, a vidljivi dio dlake je mrtvi dio. Stanice dlake koje se obnavljaju leže u folikulu dlake. Uklanjanje dlačice iz korijena omogućuje aktivnim sastojcima Bioxeta da lakše prodru u kožu, stoga se preporučuje nanijeti kremu odmah nakon epilacije, kad su pore široko otvorene. Bioxet djeluje tako da sprječava prehranu korijena dlake i blokira utjecaj hormona na njihov rast. Upravo to dovodi do postupnog slabljenja i smanjenja broja neželjenih dlačica. U slučaju osjetljive kože potrebno je kremu nanijeti  pet do šest sati nakon uklanjanja dlačica.

 

Dermatološki siguran

Zbog svojih izvanrednih rezultata, Bioxet je predstavljen i na dva međunarodna kongresa:  2005. godine na Svjetskom kongresu protiv znakova starenja u Monte Carlu te 2006. godine na Međunarodnoj akademiji kozmetičke dermatologije koja se održala u Melburneu. Rezultati testova neškodljivosti i djelotvornosti pokazali su da je Bioxet dermatološki siguran i fizikalno-kemijski stabilan proizvod što je potvrdio i Dermatest, vodeći europski dermatološki istraživački institut.

Bioxet proizvodi kompanija B`IOTA Laboratories iz Istambula, a uvoznik za Hrvatsku je varaždinska tvrtka Farmex koja se bavi zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brandova na hrvatskom tržištu.

 

Više na: www.bioxet.com

Gdje kupiti: u ljekarnama

Nema recenzija o ovom proizvodu.
Pisanje recenzija dostupno je samo registriranim korisnicima.


Posljednje ažurirano: Petak, 04 Rujan 2015 14:24