Fitoval šampon protiv ispadanja kose
Pogledajte sliku u punoj veličini


Fitoval šampon protiv ispadanja kose

Cijena: 51,54 knNormalno je da nam dnevno ispadne oko 80 do 100 vlasi. Imajući u vidu dostupne podatke, čak 30% muškaraca do tridesete godine starosti , 50% muškaraca do pedesete godine života i 50% žena do šezdesete godine starosti pogodi  prekomjerno ispadanje kose. Poznajemo više oblika prekomjernog ispadanja kose.  Dermatolozi ih često dijele na povremene (reverzibilne) i trajne (ireverzibilne) oblike.

Trajno ispadanje kose najčešće je posljedica postupnog smanjivanja folikula kose, stalnog slabljenja njihova djelovanja i različitih kožnih bolesti. U većini  tih primjera ispadanje kose teško možemo zaustaviti ili ga uopće ne možemo zaustaviti. Kada ispadanje kose ne možemo zaustaviti, potrebni su liječenje i pravilna njega.

Ljudska vlas raste u određenim fazama i ima namjenski strukturni značaj. Životni ciklus folikula vlasi možemo podijeliti u tri faze.  U normalnom vlasnom ciklusu je najdulja faza rasta (anagena faza), koja traje od 2 do 6 godina. Za nju je značajna intenzivna probava u vlastitoj lukovici. Slijedi kratka prolazna faza (katagena faza), koja traje od jednog do dva tjedna, a nakon toga nastupa faza mirovanja (telogena faza), koja traje pet do šest tjedana. Vlas nakon toga ispadne. Počinje nova anagena faza i s tim rast nove vlasi.
U normalnim okolnostima je približno 85% kose u fazi rasta i 15% u fazi mirovanja. Procjenjuje se da se životni ciklus kose ponovi približno 24 puta u životu, što je posljedica njegove sposobnosti za nesvjesno obnavljanje. Uravnotežuju ga mnogobrojni biološki i genetski čimbenici, kao i oni iz okoliša.

Kratkotrajno ispadanje kose prouzrokuju vanjski i unutarnji čimbenici.

Vanjski čimbenici

  • bolesti 
  • dugotrajan stres 
  • drastične dijete 
  • nedovoljna prehrana 
  • neželjeni učinak nekih lijekova 
  • vanjski mehanički čimbenici 

 

Unutarnji čimbenici

  • hormonske promjene u trudnoći
  • nepravilnosti u radu imuno sustava


Učinkovitost i pouzdanost formule Fitoval

Formula Fitoval brine kako za potpunu vanjsku njegu kose, tako i za pravilnu prehranu korijena kose. Pomno izabrani aktivni sastojci i dobro osmišljena kombinacija proizvoda, koji se nadopunjuju pri djelovanju, osiguravaju učinkovitu i kvalitetnu njegu kose i vlasišta.

Proizvodi protiv ispadanja kose Fitoval su šampon, losion i kapsule Fitoval formula. Kombinacija svih triju proizvoda koji se nadopunjuju i nadograđuju u djelovanju  osigurava učinkovitu i kvalitetnu njegu kose sklone ispadanju.

Aktivni sastojci u Fitoval proizvodima protiv ispadanja kose kosi vraćaju volumen i osiguravaju dugotrajno rješenje poteškoća s ispadanjem kose: smanjuju smetnje pri rastu kose, pospješuju njeno obnavljanje, vraćaju vitalnost i pomažu pri sprječavanju prekomjernog ispadanja.

Šampon protiv ispadanja kose Fitoval

Izuzetna kombinacija sadrži pšenične klice peptide koji prodiru prema sredini kose  i iznutra hrane vlasi kose te glikogen koji se u unutrašnjosti vlasne lučice pretvori u energiju te pobuđuje djelovanje i obnavljanje stanica. Pospješeni stanični procesi u korijenu kose lako potiču rast jače kose. Ružmarin i arnika poboljšavaju prokrvljenost vlasišta.

Upotreba: Šampon nanesite na vlažnu kosu i dobro ga umasirajte. Na vlasištu ga pustite barem tri minute i potom temeljito isperite. Postupak po potrebi ponovite. Šampon upotrebljavajte za redovito pranje kose koja sklone ispadanju. 

 

Više na: www.fitoval-formula.com

Gdje kupiti: dm

Nema recenzija o ovom proizvodu.
Pisanje recenzija dostupno je samo registriranim korisnicima.


Posljednje ažurirano: Subota, 10 Listopad 2015 03:31

farmacia-oglas-web

BrandoviGet Adobe Flash player