Guerlain Parure Extreme tekući puder
Pogledajte sliku u punoj veličini


Guerlain Parure Extreme tekući puder
Guerlain Parure Extreme vodootporan je postojani tekući puder sa SPF 25. Ovaj je tekući puder idealan za dane kad smo zauzete i zaposlene, kada imamo puno toga napraviti i nemamo vremena popravljati make-up između sastanaka.  Na njega možete računati od jutarnje kave do večere. Nosi se u koštac s lošim vremenom i ostaje dosljedno mat čak i pod najvećim stresom.
Guerlain Parure Extreme sadrži ekstrakt rijetke tibetanske rhodiole, kombiniran s dva polimera koji upijaju znoj i sebum i tako tvore izuzetno postojanu, novu generaciju pudera. Tibetanska rhodiola je biljka poznata po svojim sposobnostima da energizira i djeluje protiv stresa. Ekstrakt ove rijetke biljke ima sposobnost da pojača metabolizam stanica i pomaže im da izdrže temperaturne razlike, intenzivnu vrućinu i stres.
Sadržavajući dva polimera, jedan otporan na vodu i drugi na sebum, Parure Extreme je zaista tekući puder na koji se možete osloniti, vodootporan i postojan, koji ostaje nepromijenjen i do 8 sati.
Kako bi boja ostala ista od prvog trena nanošenja, bez tamnjenja pod utjecajem izlučivanja sebuma, Guerlain je obavio pigmente anti-shine česticama pudera, koje kompletiraju finiš i poboljšavaju postojanost. Ispod prozračnog sloja ten je mat, ali prirodan, nepravilnosti i pore su minimalizirane i boja ostaje nepromijenjena.

Više na: www.guerlain.com

Gdje kupiti: Martimex


Nema recenzija o ovom proizvodu.
Pisanje recenzija dostupno je samo registriranim korisnicima.


Posljednje ažurirano: Petak, 09 Listopad 2015 20:02

farmacia-oglas-web

BrandoviGet Adobe Flash player