Ljepota

IROHA Nature: omiljene kozmetičke maske svjetskih blogerica sada i kod nas

U Hrvatskoj su od srpnja dostupne inovativne IROHA Nature kozmetičke maske za lice u maramici koje u samo 15 minuta jamče profesionalne rezultate.

Namijenjene su modernoj ženi koja živi užurbanim i aktivnim životnim stilom. Urbane i osviještene žene diljem svijeta, ali i beauty blogerice, prepoznale su iznimnu učinkovitost i praktičnost IROHA maski za lice koje imaju moć transformacije umorne i dehidrirane kože.

Sadrže snažne prirodne ekstrakte i serume za intenzivnu njegu i regeneraciju, ali i inovativne sastojke poput aktivnog uljena za potpuni detox učinak. Učinkovite  njegujuće formule kozmetičkih maski ne sadrže paraben.

Maske za lice IROHA Nature uključuju detox maske za lice u maramicama, maske za njegu stopala, anti-age trake za područje oko očiju i trake za čišćenje nosa te liniju za muškarce.

Inovativne IROHA Nature kozmetičke maske dostupne su po pristupačnim cijenama u odabranim poslovnicama Mullera i DM-a. Više informacija dostupno je na linku http://www.pampero.hr/brandovi/iroha-nature/