Ljepota

Jasmin proizvodi za njegu osjetljive kože

Svi želimo imati nježnu, podatnu i meku kožu, što je u ovim zimskim mjesecima izuzetno teško ostvariti. Kako biste ipak u tome uspjeli, predlažemo vam nekoliko proizvoda iz Tosamine linije Jasmin koji su izrađeni od 100% prvorazrednog pamuka, dermatološki su testirani, vrlo mekani i nježni na dodir i primjereni za njegu osjetljive kože lica i tijela.

Jasmin blazinice vate double face

Čudesne, meke i nježne blazinice od 100% pamuka, dermatološki su testirane, ne nadražuju kožu i pogodne su za osjetljivu kožu. Jedna strana blazinice s velikim mekim crtama namijenjena je odstranjivanju šminke, dok je druga strana s manjim mekim crtama namijenjena nanošenju kozmetičkih sredstava. Preporučuju se za svakodnevnu njegu kože, za odstranjivanje šminke, a zbog svog sastava i oblika primjerene su i za njegu osjetljive dječje kože.

Jasmin blazinice vate sensitive maxi

Ove velike blazinice su mekane i nježne, upijajuće i ne nadražuju kožu. Dermatološki su testirane i primjerene za svakodnevnu njegu osjetljive kože. Blazinice su od 100% pamučne vate s utisnutim uzorkom i izrezane u obliku kvadrata te služe za odstranjivanje šminke, za njegu osjetljive kože lica i tijela, a također su primjerene za njegu nježne kože djeteta.

Jasmin kozmetičke vlažne maramice za čišćenje lica

S vitaminom E, bademovim uljem i ljekovitim bisabololom primjerene su za svakodnevno čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Meka površina maramice s utorima učinkovito odstranjuje šminku,  a primjerene su i za duboko čišćenje, osvježavanje, vlaženje i učvršćivanje kože. Dermatološki su testirane.

Antibakterijske vlažne maramice Jasmin

Koriste se za čišćenje, pranje i dezinfekciju ruku, lica i tijela, a primjerene su i za djecu. Možete ih koristiti u svim prilikama: na putovanju, u autu, na poslu, kod kuće. U pakiranju se nalazi 15 komada.

Pamučne maramice Jasmin nature

Jedine su na tržištu napravljene od sto posto pamuka, hipoalergene, upijajuće, meke, kompaktne i vrlo nježne za nos. Mogu se koristiti za skidanje šminke, higijenu djeteta, čišćenje naočala, a neće se raspasti u perilici ili sušilici rublja.

Jasmin proizvode potražite u Tosaminoj trgovini Bijeli štacun (WestGate, 1 kat), najbližim drogerijama, a više o njima možete saznati na: www.tosama.hr