Ljepota

Labello Vanilla Buttercream balzam za usne za dubisnku hidrataciju

Tko ne voli okus slasnog kolačića od vanilije s bogatom kremom od maslaca? Tako sladak užitak koji se ponavlja sa svakim zalogajem kojeg zagrizete. Jednako kako ne možete odoljeti kolačićima, nećete moći odoljeti niti novom Labello Vanilla Buttercream balzamu za usne koji u sebi kombinira njegu usana i neodoljivi okus vanilije.

Labello Vanilla Buttercream balzam za usne svojom teksturom i pakiranjem neodoljivo podsjeća na kolačiće od vanilije s kremom od maslaca. Balzam trenutno njeguje vaše usne, dubinski ih hidratizira i ostavlja svilenkasto glatkima zahvaljujući posebnoj formuli sa Shea maslacem i prirodnim uljima. Vaše usne će biti prekrasne, mekane i njegovane.

Labello je jedan od najpriznatijih stručnjaka za njegu usana u svijetu. S više od 100 godina iskustva u njezi, Labello je poznat po tome što čak i suhe i osjetljive usne njeguje sve dok ne postanu naočigled glatke. Labello osvaja svojom njegujućom formulom i iznenađuje novim okusima, poput okusa Labello Vanilla Buttercream.

Potpuna dekadencija namijenjena samo za vaše usne.

Vanilla Buttercream balzam za usne: Shea maslac održava vlažnost usana i štiti od vanjskih utjecaja, dok zavodljiva aroma vanilije usne čini apsolutno neodoljivima.

Nanosite po potrebi kako biste nahranili i hidratizirali usne. Svi Labello proizvodi su dermatološki testirani. Cijena: 21,90 kuna