Ljepota

NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja: njeguje i štiti od mikroskopskih posjekotina

– Brijanje je prilično neugodan proces. Svaki potez britvice uzrokuje oštećenje, uklanja vanjski sloj kože i ostavlja kožu bez nužne zaštite od infekcija i iritacija. Uklanjanjem zaštitne barijere, koža gubi vlagu i postaje osjetljivija na mikrobe i bakterije.

Čak i „savršeno“ brijanje nikad nije savršeno. Ono iza sebe ostavlja popriličan broj mikroskopskih oštećenja koje je potrebno tretirati što prije kako bi se spriječio nastanak infekcije i upale. Ova oštećenja, pak, mogu biti oku nevidljiva, ali uvijek kao posljedicu imaju iritaciju kože i crvenilo.

Balzam za njegu poslije brijanja obnavlja kožu, a njegovi sastojci pomažu obnoviti oštećenja na koži stvaranjem zaštitne barijere na najbrži mogući način. Dobar balzam neće samo dezinficirati svaku posjekotinu, već će koži povratiti izgubljenu vlagu i umiriti je.

NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja pomaže u sprječavanju osjećaja neugode te brzo i učinkovito djeluje na revitalizaciju kože.

Njegova jedinstvena formula revitalizira kožu nakon pojave mikroskopskih oštećenja, umiruje i smanjuje iritaciju. Nova formula ne sadrži alkohol, pa je pogodna i za jako osjetljivu kožu. NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja sadrži prirodne sastojke koji pomažu u oporavku kože:

  • Kamilicu – poznati lijek za ozljede kože koji umiruje kožu i ima protu-upalna svojstva.
  • Ekstrakt sladića koji iznimno dobro djeluje na iritaciju kože zbog svog jedinstvenog sastojka – eucerina. Ovaj antioksidans je najjači protuupalni sastojak.

Zajedno s ostalim proizvodima MEN Recovery linije za njegu, revitaliziraući NIVEA MEN Recovery balzam za njegu poslije brijanja vraća osjećaj ugode nakon brijanja i zdrav te njegovan izgled kože lica.

NIVEA MEN Sensitive Recovery pjena za brijanje ne sadrži alkohol u sebi i tako štiti osjetljivu mušku kožu od iritacija i sprječava neugodno zatezanje kože. Dermatološki je testirana i testiranjem je potvrđeno kako je pogodna za korištenje i na osjetljivoj koži lica.

NIVEA MEN Sensitive Recovery gel za brijanje, također, ne sadrži alkohola i tako štiti osjetljivu mušku kožu. Kao i pjena, nanošenjem gela koža se priprema za temeljito brijanje i smanjuje rizik od porezotina. Dermatološki je testiran i testiranjem je potvrđeno kako je pogodan za korištenje i na osjetljivoj koži lica.

Nova formula NIVEA MEN Sensitive Recovery balzama za njegu nakon brijanja bez alkohola potiče obnavljanje kože nakon brijanja. Balzam umiruje kožu i trenutno ublažava iritacije te potiče zacjeljivanje manjih porezotina i djeluje na brzo obnavljanje kože. Smanjuje crvenilo i suhoću kože. Dermatološki je testiran i testiranjem je potvrđeno kako je pogodan za korištenje i na osjetljivoj koži lica. Preporučena maloprodajna cijena 56 kuna.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na

www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite Niveu na Facebooku NIVEA Hrvatska i Instagramu