Ljepota

Nova Afrodita linija za tuširanje Secret Garden

Nova linija proizvoda za tuširanje iz Kozmetike Afrodita SECRET GARDEN ovog će vas ljeta voditi tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti profinjenim mirisima: nježne magnolije, romantičnog božura,  dražesnih ruža i divlje orhideje. Ljubitelji uljnih kao i kremastih formula uživat će pod tušem i prepustiti se romantičnim cvjetnim užicima koji osiguravaju nježno čišćenje, zaštitu od isušivanja te njegovanu i meku kožu. Proizvodi ne sadržavaju parabene, parafin i silikone te su primjereni i za osjetljivu kožu. I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH ravnotežu kože.

MAGNOLIA BLOSSOM uljni gel za tuširanje vodi u tajanstvene cvjetne vrtove i svojim prekrasnim mirisom magnolije stvara senzualni opuštajući ritual pod tušem. Uljna formula štiti kožu od isušivanja, čini je mekom, njegovanom i primamljivo mirisnom.

afrodita-2

LOVELY ROSES kremasti gel za tuširanje svojim profinjenim mirisom vodi u tajanstvene vrtove mirisnih ruža. Posebno je stvoren za uživanje i opuštanje pod tušem te osigurava senzualno njegujuće iskustvo, nježno čisti kožu, čini je baršunasto mekom i štiti je od isušivanja.

WILD ORCHID uljni gel za tuširanje vodi u tajanstvene vrtove, pruža okrepljujuće iskustvo njege i mirisom egzotičnih cvjetova divlje orhideje mazi tijelo i duh. Koži daruje nježnu mekoću i štiti je od isušivanja uljnim kompleksom.

ROMANTIC PEONY kremasti gel za tuširanje vodi u tajanstvene vrtove i koži pruža profinjen miris s cvjetnim notama romantičnog božura. Pod tušem pruža izniman užitak i opuštanje, nježno čisti kožu, istodobno je štiti od isušivanja i daruje joj proljetni dodir mekoće.

Cijene: 15,99 kn

Prodajna mjesta: webshop.afroditacosmetics.com; DM, BIPA, BILLA, KOZMO, MUELLER, NAMA, ŠPAR, KTC, PLODINE