Ljepota

Nova NIVEA njega ruku s uljnom formulom

Ruke su naši svakodnevni suputnici – trebamo ih za sve: dodire s voljenima, rad, kućne poslove i hobije. Njima se sporazumijevamo i dobivamo osjećaj za svijet oko nas. Zato moramo posebno pažljivo njegovati kožu ruku, hidratizirati je i zaštititi. Samo njegovane ruke nam omogućuju da u potpunosti uživamo u svemu što nas okružuje. Zahvaljujući novim uljnim NIVEA kremama za ruke možete imati sve, pa čak i više – njegujući ruke, njegujete svoja osjetila!

Nova linija krema pretvara nanošenje kreme u senzualno iskustvo. Nježni mirisi ugađaju vašim osjetilima, dok formula s uljim hrani kožu i štiti je do 24 sata.

Nova NIVEA njega za ruke s uljem dolazi u dvije nježne verzije – slatkoj s mirisom vanilije u kombinaciji s uljem badema, te voćnoj s mirisom cvijeta trešnje i uljem jojobe. S više od 100 godina iskustva u njezi kože, ovo je prva linije NIVEA njege za ruke s formulom ulje-u-kremi koja kombinira dragocjene sastojke, njegujuća ulja i opuštajuće mirise. Ova jedinstvena formula kožu ostavlja mekom na dodir i zaštićenom, dok nježni mirisi djeluju na ostala osjetila. Brzo upijajuća formula ne ostavlja masni ili ljepljivi trag na koži. Koža je neodoljivo glatka i meka, a neodoljivi mirisi potiču dobro raspoloženje tijekom čitavog dana! Formule ne sadrže paraben ili mineralna ulja.

Uljna krema za ruke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata. Cijena: 19 kuna

Uljna krema za ruke NIVEA Vanilla & Almond Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom vanilije i bademova ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata. Cijena: 19 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite novosti i na Facebooku NIVEA Hrvatska.