Ljepota

Nuxe Crème Fraîche® de Beauté: 48-satna hidratacija koja štiti od onečišćenja

Kada je tijelo dehidrirano, ono najprije vodu ukrade iz kože. Pritom je jedan od najutjecajnih čimbenika koji utječu na dehidraciju kože onečišćenje iz okoline (prašina, smog, dim cigareta..) koje slabi zaštitnu funkciju kože i pospješuje njezino isušivanje. Stoga je koža u stalnoj opasnosti od dehidracije – izvana, ali i iznutra.

Laboratorij Nuxe stvorio je nove i još savršenije formule kultne Crème Fraîche® de Beauté linije za intenzivnu hidrataciju kože, koje omogućavaju dehidriranoj i osjetljivoj koži intenzivno 48-satno hidratantno djelovanje, kao i novi učinak protiv onečišćenja iz okoline. Inovativne formule kombiniraju nježnost biljnih mlijeka s visokotehnološkim ekstraktom alge, za potpuno novu definiciju učinkovite hidratacije, uz očaravajuće iskustvo mirisa i tekstura.

Nova Nuxe Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantna krema, namijenjena normalnoj koži, svojom osvježavajuće topivom i nemasnom teksturom maslaca u trenu se stapa s kožom. Biljna mlijeka obilno hidratiziraju i omekšavaju kožu, a visokotehnološki ekstrakt crvene alge i biljna hijaluronska kiselina omogućavaju intenzivnu, 48-satnu hidrataciju kože uz 4 puta jači efekt štita od onečišćavajućih čestica iz okoline.

Cijena, 50 ml: 208,69 kn