Ljepota

Pobrinite se za preplanulu i zdravu kožu

Svi jedva čekaju odlazak na more i hvatanje boje, trenutke kada kože postaje ljepša i sjajnija. Često se prevarimo i pomislimo da je krema sa zaštitnim faktorom dovoljna za lijepu i preplanulu kožu. Ipak, postoji nekoliko stvari koje vam mogu pomoći da zadržite boju, ali i da vaša koža bude nahranjena i zdrava prije i poslije izlaganja suncu.

Ne brinite ako vam nešto nedostaje, sve što vam je potrebno za njegu kože čeka vas na Abrakadabri. Bez obzira gdje se nalazili, proizvodi stižu besplatno na kioske Tiska i Paketomate.

Priprema, pozor, sunčanje

Ako još niste krenuli na more, izdvojite vrijeme za piling kojim ćete ukloniti mrtve stanice pa će samim time koža postati blistavija te ćete ubrzati tamnjenje jer će nove stanice kože moći upijati sunčeve zrake. Nakon pilinga, naravno, nanesite kremu za hidratizaciju kože.

Pri korištenju proizvoda za njegu kože obratite pozornost na njihovu hranjivost. Kako svi sastojci putem kože ulaze u organizam, radije odaberite one prirodnog sastava poput kozmetike domaćeg brenda Sache, dostupnog putem webshopa Abrakadabra.

Nigdje bez faktora

Kada ste napokon došli na plažu naravno, faktor je najvažniji. Sigurno želite preplanulost, ali ne i opekline. Bez obzira volite li ulja, kremu ili sprejeve, faktor je neizostavan. U slučaju da niste ponijeli kremu sa zaštitnim faktorom, ili ste računali na to da ćete kupiti na odredištu, a vaše omiljene kreme nema, ne brinite već pošaljite svoje prste u kupovinu. Na webshopu Abrakadabra uz svaki kupljeni proizvod Garnier Ambre Solaire stiže i poklon.

Nakon sunčanja vaše tijelo je dehidrirano pa nemojte zaboraviti na hidratizaciju. Uz hranjivu kremu, ne zaboravite na tekućinu.

Da preplanulost traje što dulje

Iako ne želite razmišljati o povratku s mora i vraćanju u svakodnevnu rutinu, na vrijeme naručite proizvode koji će vam biti potrebni nakon ljetovanja. Tada će, uz piling i hidratizaciju, vašoj koži biti potrebna dubinska njega pa je maska koja će umiriti, nahraniti i obnoviti kožu najbolje  rješenje.

Kako je med jedan od najučinkovitijih proizvoda za njegu kože, preporuka je Sache maska za kožu, s medom i propolisom, koji svojim sastavom djeluju antioksidativno i antibakterijski te tako popravljaju oštećenja i vraćaju ravnotežu koži. Uz med, maslinovo ulje i ulje gospine trave koje sadrži ova maska bogato ćete nahraniti kožu.

Nemojte čekati da koža postane suha, već pošaljite svoje prste u kupovinu i pružite svojoj koži kvalitetnu njegu.