Ljepota

Smanjite bore  NIVEA CELLular Volume Filling Contour noćnom njegom

Sve žene se žele osjećati dobro u svojoj koži i žele da ona odražava energiju koju osjećaju u sebi, a ne njihove godine. Činjenica je kako starenje kože ne možemo zaustaviti, ali možemo ga barem malo usporiti i odgoditi.

Kako godine prolaze, naša koža proizvodi sve manje i manje hijaluronske kiseline, pa uslijed toga gubi volumen i javljaju se bore i borice. Stoga je upravo održavanje razine hijaluronske kiseline ključ zaustavljanja starenja kože. Sve formule CELLular linije za njegu kože sadrže hijaluronsku kiselinu i pojačivač kolagena, a isti djeluju na staničnoj razini i podupiru one dijelove kože koji su skloni opuštanju te je učvršćuju i vraćaju joj elastičnost.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlice i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevna njega uspješno pomažu ženama od svojeg lansiranja 2016, a od sada je ona nadopunjena NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom.

NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega je pravo rješenje kako nadoknaditi gubitak volumena kože lica koji je povezan sa starenjem. Snažna formula ove linije s hijaluronskom kiselinom i pojačivačem kolagena ublažuje trag godina na licu – obnavlja volumen, čvrstoću i elastičnost kože iznutra. Svakodnevno korištenje predstavlja prirodni način oblikovanja lica.

Nova NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćna njega intenzivno hrani kožu tijekom noći, kad se ona i najbolje obnavlja. Formula koži daje dodatnu “injekciju” hidratacije i time potpomaže sposobnost kože da poveća svoj volumen. Rezultat je svježa, hidratizirana koža ujutro, zategnutije crte lica te čvršći vrat i dekolte.

Za optimalne rezultate savjetuje se korištenje NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevne njege u kombinaciji s NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Contour noćnom njegom i NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling perlicama svakodnevno.

Cijena: NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dnevna njega, 50 ml, 119,90 kn

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite Niveu i na Facebooku NIVEA Hrvatska.