Ljepota

Svemirski nježna zaštita

Pošaljite suze u daleku galaksiju jer male i velike zapovjednike svemirskih brodova odsada nježno štite Hansaplast Star Wars flasteri. Flasteri sadrže najnoviju medicinsku tehnologiju i dolaze s omiljenim likovima iz Ratova zvijezda. Darth Vader, Chewbacca, R2-D2, General Grievous, Storm Trooper, Yoda, The X-Wing i C-3PO su ovdje – koji Star Wars flaster vi birate?

Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i pravilnu njegu kako bi koža pravilno zacijelila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti upotrebom

Star Wars flastera i pomoći im da dobro zacijele.

Kod njege manjih svakodnevnih ozljeda Hansaplast Star Wars flasteri:
  • nježno štite ranu od vanjskih utjecaja i spriječiti infekciju
  • apsorbiraju tekućine poput krvi i gnoja iz rane
  • bezbolno se uklanjaju

Zlatno pravilo malih rana

Očisti!

Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

Dezinficiraj!

Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s odgovarajućim dezinficirajućim sredstvom.

Zaštiti!

Pokrijte ranu ili ogrebotinu Star Wars flasterom. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i  stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano zarastati.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se ne bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se posjekli ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Ne dirajte kraste! Dirate li krastu, možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.

Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika.

Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih.

Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka Star Wars flasteri budu uvijek s vama!

MIT:

Treba li ostaviti ranu da se osuši umjesto da se stavi flaster?

Ne, upravo suprotno. Istraživanja su pokazala kako pokrivene rane zarastaju učinkovitije, a flaster smanjuje rizik od pojave infekcije. Hansaplast flasteri omogućuju sigurnu i nježnu zaštitu rana i poboljšavaju proces zarastanja.

Hansaplast Star Wars flasteri:
16 flastera u pakiranju
  • 3 pakiranja za sakupiti – svaki s različitim dizajnom
  • Flasteri prianjaju čvrsto uz dječju kožu, ali se lako skidaju.
  • Rana je zaštićena od nečistoća i bakterija kako bi što brže zacijelila.
  • Neljepljivi jastučić štiti i pruža udobnost.
  • Pogodni za nježnu i osjetljivu dječju kožu.